«У гіршому разі вони оголосять реванш»: промоутер Дюбуа подав апеляцію на результат бою з Усиком та впевнений у перемозі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
479
0 голосів
«У гіршому разі вони оголосять реванш»: промоутер Дюбуа подав апеляцію на результат бою з Усиком та впевнений у перемозі
Даніель Дюбуа та Олександр Усик. Фото: Google
Голова Queensberry Promotions та промоутер Даніеля Дюбуа (19-2, 18 KO) Френк Воррен розповів останні новини про апеляцію після скандального бою Олександра Усика (21-0, 14 KO) з його підопічним.

Френк Воррен заявив, що команда Даніеля Дюбуа подала апеляцію на результат поєдинку з Олександром Усиком.

«Вчора ми подали апеляцію. Ми завершили роботу над нею, і сьогодні WBA почне апеляційний процес відповідно до її правил. 

Їм доведеться її розглянути. Я хочу, щоб вони вчинили правильно. Я думаю, що в гіршому випадку вони оголосять реванш».

Промоутер дав зрозуміти, що очікує рішення від організації, яке дозволить провести реванш з українцем.

«Я вважаю, що санкціонуючі органи захочуть розібратися між собою. Немає причин відкладати реванш, тому що останній бій пройшов за правилами WBA, і всі на це погодилися. 

Якщо їхні правила передбачають реванш, то я впевнений, що він відбудеться», — сказав Воррен у коментарі для ютуб-каналу Seconds Out. 

  • Бій Усик - Дюбуа завершився в 9-му раунді, коли британець пропустив важкий удар у голову. 
  • Українець вже вдруге захистив чемпіонські титули за версіями WBO, WBA, IBF та IBO та здобув 21-шу перемогу на професійному рингу. Вперше він це зробив у поєдинку-реваншу з Ентоні Джошуа.
  • Команди українця та чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі продовжують переговори щодо бою за звання абсолютного чемпіона. Можливою датою зустрічі Тайсона та Олександра називається 27 січня 2024 року.