Без Усика та Ломаченко, але з Ф'юрі: колишній тренер Де Ла Хойя назвав топ-3 боксера сучасності

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1605
0 голосів
Без Усика та Ломаченко, але з Ф'юрі: колишній тренер Де Ла Хойя назвав топ-3 боксера сучасності
Тайсона Ф'юрі. Фото: Google
Відомий американський тренер Абель Санчес розповів, хто входить до його особистого списку найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії.

Колишній тренер Генадія Головкіна та Оскара Де Ла Хойя Абель Сачнес впевнений, що найкращим боксером у світі є Сауль «Канело» Альварес. І все тому, що той заробляє більше, ніж усі інші бійці.

«Хто найкращий боєць pound-for-pound? У якому сенсі? У плані техніки, вміння заробляти гроші або інтересу глядачів? 

Для мене лідер pound-for-pound - це хлопець, який править боксом, і це Канело. Він заробляє більше за всіх, тому Канело - обличчя боксу».

Фахівець забув про Олександра Усика та Василя Ломаченко, але згадав за Тайсона Ф'юрі.

«Я думаю, що Теренс Кроуфорд - другий номер. Він зароблятиме, як Канело. Він не повинен битися з Канело, щоб заробити гроші. 

Мені здається, він довів нам, що дуже цінний для телебачення, що за ним цікаво спостерігати. Третім я б назвав Тайсона Ф'юрі», — сказав Санчес у коментарі YouTube-каналу K.O. Artist Sports. 

Нагадаємо, що Ф'юрі відмовився проводити бій за титул абсолютного чемпіона світу проти Усика. Але команди українця та британця продовжують переговори щодо поєдинку. 

  • Можливою датою зустрічі Тайсона та Олександра називається 27 січня 2024 року.
  • Наступний свій бій британець проведе 28 жовтня в Саудівській Аравії проти екс-чемпіона UFC Френсіса Нганни.
  • Останній поєдинок «Циганський король», як себе величає уродженець Манчестера, провів проти Дерека Чісори та здобув перемогу технічним нокаутом у десятому раунді.