З ким битиметься Усик в разі перемоги над Ф’юрі? Екстренер українця дав відповідь, назвавши два прізвища

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
284
2 голоси
З ким битиметься Усик в разі перемоги над Ф’юрі? Екстренер українця дав відповідь, назвавши два прізвища
Олександр Усик. Фото: Getty Images
Ексголовний тренер збірної України з боксу Леонід Лоївський висловив власну думку про те, хто може стати наступним суперником Олександра Усика у випадку його перемоги над Тайсоном Ф’юрі.

Колишній тренер збірної України з боксу Леонід Лоївський в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua поділився думкою щодо того, із ким може зустрітися його експідопічний по молодіжній команді Олександр Усик (21-0, 14 КО) у випадку перемоги над Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО).

Потенційними суперниками українця спеціаліст назвав Джозефа Паркера (35-3, 23 КО) та Франсіса Нганну (0-2, 0 КО).

«Складно сказати. Так, з'явився новозеландець Паркер. Нганну є, але це дуже примітивний бокс. Так, Франсіс може побитися, але рівень не той».

Лоївський навів приклад подібних протистоянь.

«Можу згадати кулачні поєдинки Берінчика з Ломакіним. Манера така: «Йди сюди, я тебе вб'ю». А Денис грамотно ногами попрацював і виграв. І тут теж саме. З такими боксерами, які все бачать і мислять, складно, вони «розсмикали» і на цьому все закінчилося», – заявив Лоївський.

  • У контракті Усика і Ф'юрі прописано умову про обов'язковий реванш;
  • Нагадаємо, що чемпіон WBA, WBO та IBF Усик та володар титулу WBС Ф’юрі 18 травня зійдуться за звання абсолюта у хевівейті;
  • Матч прийме столиця Саудівської Аравії – Ер-Ріяд.