Хто переможе у третьому поєдинку Усика та Джошуа: ексчемпіон світу без сумнівів назвав фаворита

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2984
1 голос
Хто переможе у третьому поєдинку Усика та Джошуа: ексчемпіон світу без сумнівів назвав фаворита
Олександр Усик та Ентоні Джошуа. Фото: Google
Колишній британський чемпіон світу в другій середній вазі Карл Фроч поділився думками щодо ймовірного третього поєдинку Олександра Усика та Ентоні Джошуа.

Після тріумфу Ентоні Джошуа у битві з Франсісом Нганну президент WBC Маурісіо Сулейман повідомляв, що готовий санкціонувати бій переможця з сильнішим у парі Усик – Ф'юрі.

Карл Фроч впевнений, якщо трилогія і стане реальністю, то українець знову вийде переможцем з поєдинку. Проте фахівець відзначив гарну форму свого співвітчизника у бою з Нганну.

«Я повинен вибрати Усика. Він уже двічі переміг Джошуа. Коли Усик тисне на газ, підвищує темп і воркрейт, він домінує. Цей бій не буде близьким, Усик занадто перевершує Джошуа.

Це хороше питання, адже Ентоні дуже добре виглядав проти Нганну, який проводив свій другий бій. Це звучить кумедно. Джошуа дивиться своїм суперникам в очі, йде вперед, викидаючи удари, рухає своїм тілом. Тому він нокаутував Нганну», – наводить слова Фроча Boxing Social.

  • Усик двічі переміг Ентоні: у першому бою одноголосним рішенням суддів, у другому – роздільним.
  • Останнім боєм Олександра залишається зустріч у серпні 2023 року з обов'язковим претендентом Даніелем Дюбуа. Усик переміг нокаутом.