Безапеляційний нокаут: колишня «жертва» Усика зробив відвертий прогноз на можливий бій Джошуа – Ф’юрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
473
2 голоси
Безапеляційний нокаут: колишня «жертва» Усика зробив відвертий прогноз на можливий бій Джошуа – Ф’юрі
Ентоні Джошуа та Тайсон Ф'юрі. Колаж: DAZN
Колишній боксер першої важкої ваги Тоні Беллью (30-3-1, 20 КО) висловився щодо можливого бою між чемпіоном WBС у суперважкій вазі Тайсоном Ф’юрі проти Ентоні Джошуа.

Тоні Беллью вважає, Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) нокаутом переможе Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО), якщо вони зустрінуться у ринзі після теоретичної перемоги британця над Олександром Усиком (21-0, 14 КО).

«Вірю, що Джошуа поб'ється з переможцем поєдинку Усик – Ф'юрі. Якщо саме Тайсон стане абсолютним чемпіоном, Ентоні нокаутує його. Дасть волю своїм рукам і достроково переможе його. Його сила дивовижна. Він ще раз показав, яким руйнівним може бути. Це лякає».

На думку експерта, Джошуа нині знову перебуває на піку форми.

«Джошуа зараз перебуває у такому стані, коли психологічна слабкість, яку йому приписували, зникла. Ментальних проблем більше немає.. Ентоні знає, що перебуває в гарній формі, і може дати волю рукам», – цитує Беллью Daily Mail.

  • Зазначимо, що бій Ф’юрі проти володаря титулів WBA, WBO та IBF Усика відбудеться 18 травня;
  • Белью бився з українцем у листопаді 2018 року. Тоді, у своєму останньому поєдинку у першій важкій вазі, Усик переміг нокаутом у восьмому раунді та відстояв звання абсолюта та титули WBO, WBC, IBF, WBA-Super та The Ring.