Ексспаринг-партнер Гвоздика і Бенавідеса назвав фаворита їхнього бою: одному з бійців краще не виходити в ринг

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3050
4 голоси
Ексспаринг-партнер Гвоздика і Бенавідеса назвав фаворита їхнього бою: одному з бійців краще не виходити в ринг
Олександр Гвоздик та Давид Бенавідес. Колаж: ProBoxing.cz
Суперсередньоваговик зі США Лайонелл Томпсон (22-5, 12 КО), який у минулому спарингував з Олександром Гвоздиком та Девідом Бенавідесом дав прогноз на їхній очний поєдинок.

Боксер Лайонелл Томпсон поділився очікуваннями від бою між Олександром Гвоздиком (20-1, 16 КО) та Девідом Бенавідесом (28-0, 24 КО) за звання тимчасового чемпіона WBC у напівважкій вазі.

Експерт заявив, що ставить на українця.

«Девід крутий, я не брехатиму. Це були одні з найскладніших спаринг-сесій у моїй практиці. Було складно. Я справді стискав зуби, намагався краще сфокусуватися, бо Девід великий. Це була справді хороша робота. Але я схиляюся до перемоги Гвоздика».

Томпсон пояснив власну позицію.

«Девід не звик приймати сильні удари від великих хлопців. У цьому бою він не зможе так завдавати ударів, тому що Гвоздик дуже хороший контрпанчер. Девід не зможе заходити на ближню і робити те, що зазвичай робить, і так приймати удари».

На думку боксера, Бенавідесу краще змінити свою тактику на бій проти Гвоздика.

«Зазвичай він занадто великий для опонентів, він може приймати удари на лікті, на плечі, на руки, але із Гвоздиком йому доведеться рухати своєю головою. Я вважаю, що йому треба перебудуватись до цього бою».

Томпсон нагадав, який серйозний супротив Гвоздик створив Артуру Бетербієву (20-0, 20 КО) у жовтні 2019 року, коли технічним нокаутом у десятому раунді програв об’єднавчий бій за титули WBC та IBF;

«Гвоздик програв Бетербієву, і люди вважають, що Девід просто пройде крізь нього. Олександр дав Бетербієву найзапекліший бій до поточного моменту. І він перемагав. Артур просто іншого типу боєць – «Ти не переможеш мене, я тебе нокаутую!», і Артур просто продовжував рубати».

Боксер вважає, що Бенавідес не витримає важких ударів українця.

«Слухайте сюди, якщо такими ударами, як Олександр влучав по Артуру, він влучить по Девіду – Бенавідес розстелиться на рингу» – заявив Томпсон в інтерв’ю YouTube-каналу Fighthype.

Бій Гвоздика і Бенавідеса має пройти в червні або липні.