В очікуванні бою з Усиком: Ф'юрі зустрівся з легендарним тренером, який за трофеями випереджає Луческу – фото

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
61
1 голос
В очікуванні бою з Усиком: Ф'юрі зустрівся з легендарним тренером, який за трофеями випереджає Луческу – фото
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Чинний чемпіон світу у надважкому дивізіоні за версією WBC Тайсон Ф'юрі відвідав матч 1/4 фіналу Кубка Англії між Манчестер Юнайтед та Ліверпулем (4:3) і сфотографувався з легендарним сером Алексом Фергюсоном.

Тайсон Ф'юрі вирішив урізноманітнити свій підготовчий табір перед боєм проти Олександра Усика та відвідав матч 1/4 фіналу Кубка Англії між Манчестер Юнайтед та Ліверпулем (4:3).

За кого вболівав Ф'юрі достеменно не відомо, але з огляду на те, що Тайсон зустрівся з легендарним колишнім тренером «червоних дияволів» Алексом Фергюсоном та зробив з ним спільне фото, говорить про те, що куди більше він симпатизував МЮ.

Нагадаємо, що за кількістю здобутих нагород на клубному рівні сер Алекс Фергюсон випереджає колишнього головного тренера київського Динамо та донецького Шахтаря Мірчу Луческу: в активі шотландця 48 трофеїв, у румуна – 32.

  • Бій за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі відбудеться 18 травня 2024 року у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Останнім боєм Олександра залишається перемога у серпні 2023 року над обов'язковим претендентом Даніелем Дюбуа.