Хірн впевнений у перемозі Ф'юрі над Усиком: промоутер Джошуа заявив про підготовку бою двох британців

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
135
0 голосів
Хірн впевнений у перемозі Ф'юрі над Усиком: промоутер Джошуа заявив про підготовку бою двох британців
Ентоні Джошуа та Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Промоутер Едді Хірн розповів про можливий бій між колишнім чемпіоном світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа і володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.

Промоутер Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) Едді Хірн розповів, що його підопічний планує зустрітися з Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) в бою за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі:

«Туркі Аль-Шейх говорить про організацію двох боїв Ей Джея проти Ф’юрі, одного в Саудівській Аравії, а іншого на стадіоні «Вемблі». Двоє британців битимуться за звання абсолютного чемпіона світу, він, напевно, привезе один з боїв до Великої Британії, я справді так думаю. Фінансово вони мають можливість це зробити.

Це дуже складна розмова. Якби запитали, де б ви хотіли битися, більшість британців скажуть: стадіон «Вемблі». Але, ви знаєте, це бій за гроші. Це небезпечний вид спорту, і це складна розмова», – розповів Едді Хірн в коментарі для Boxing News 24.

  • Олександр Усик двічі перемагав Ентоні Джошуа рішенням суддів – спочатку у вересні 2021-го, а потім в реванші у серпні 2022-го.
  • Український боксер та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Ентоні Джошуа 8 березня здобув впевнену перемогу у поєдинку проти Френсіса Нганну.