«Це ж бій проти Усика за титул абсолютного чемпіона»: Ф'юрі прокоментував своє відновлення після розсічення

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1909
2 голоси
«Це ж бій проти Усика за титул абсолютного чемпіона»: Ф'юрі прокоментував своє відновлення після розсічення
Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Чемпіон WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі розповів про стан свого розсічення, яке він отримав в лютому перед поєдинком з Олександром Усиком.

Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) прокоментував своє відновлення після розсічення, яке він отримав в лютому під час підготовки до поєдинку з Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Все добре. Я не переймаюся через це. Я ніколи не переймався через розсічення. Від дати розсічення до дати бою пройде 15 тижнів. Рана загоюється приблизно за вісім чи дев'ять тижнів, так що у мене достатньо часу. Якщо розсічення відкриється в бою, то хай йому грець.

Повсюди буде кров, і що з того? Не зупиняйте бій. Нехай він продовжується, це ж бій за титул абсолютного чемпіона в надважкій вазі. Я поб'ю його. Враховуючи його репутацію, яку він заробив після перемог над Джошуа, це буде солодка перемога», – сказав Ф'юрі в коментарі для Essentially Sports.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Останнім боєм Олександра залишається перемога у серпні 2023 року над обов'язковим претендентом Даніелем Дюбуа.