«Зараз він у таборі в Іспанії»: менеджер Усика розповів про підготовку українця до бою проти Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
138
0 голосів
«Зараз він у таборі в Іспанії»: менеджер Усика розповів про підготовку українця до бою проти Ф'юрі
Олександр Усик. Фото: Google
Егіс Клімас, менеджер Олександра Усика, розповів про підготовку українця до бою проти Тайсона Ф'юрі, а також прокоментував перемогу Ентоні Джошуа над Френсісом Нганну.

Егіс Клімас прокоментував перемогу ексчемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа (28-3, 25 KO) над колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну (0-2):

«Вражений ще одним виступом боксу проти MMA. Але Ентоні виглядав на своєму місці. Він у хорошому настрої, він не бігає навколо, він без емоцій. Мені це дуже подобається.

Чи змінився він після боїв з Усиком? Ми не можемо повертатись назад і говорити, де був його розум, і де він був сам у тому бою. Усик двічі став переможцем, але Джошуа й у попередньому бою виглядав дуже добре».

Менеджер Олександра Усика (21-0, 14 КО) також розповів про підготовку українця до бою проти Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 KO):

«З ним все добре. Він уже розпочав табір. Зараз він у таборі в Іспанії, тренується та готується до бою. Ми сподіваємося, що бій відбудеться 18 травня, молимося про це. Сподіваюся, все буде добре, і 18 травня ці чоловіки вийдуть у ринг, переможе найкращий», – сказав Клімас в коментарі для iFL TV.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.