На росіїї відкрили кіберспортивну школу при храмі, де вчать дітей пілотувати дрони: деталі зашквару

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
257
0 голосів
На росіїї відкрили кіберспортивну школу при храмі, де вчать дітей пілотувати дрони: деталі зашквару
Президент РФ володимир путін. Фото: Google
У Краснодарському краї РФ відкрили першу на болотах кіберспортивну школу при православному храмі. Школа називається «ВоZнєсєніє». В планах створення двох класів по шість-вісім осіб у кожному.

Аналоговнєт. На росії не втомлюються «дивувати» увесь прогресивний світ своїми недолугими рішеннями.

Так в одній з церковних шкіл Краснодарського краю підлітки вивчають інформатику, математику та фізику, а також займаються кіберспортом. Здавалося б нічого дивного, дуже прогресивно, але є дуже багато але. 

У школі є власний авіапарк безпілотників, де навчання на них проводить особисто настоятель школи-храму Ігор Бірюков, який вже пройшов курси управління дронами.

Для чого такі знання юним путіністам, здогадитися неважко.

«Дуже добре, що російська православна церква позитивно налаштована на нові технології. 

Церковне начальство розуміє, що кіберспорт — дуже ефективний інструмент роботи з молоддю», — сказав колишній голова Федерації кіберспорту Москви Олександр Горбаченко в інтерв’ю пропагандиським ЗМІ.

  • За час повномасштабної війни від атак росії постраждало щонайменше 320 спортивних об’єктів в Україні. В тому числі і від атак дронів.
  • Одна з найбільший руйнацій сталася в Чернігові: після влучання авіабомби дуже сильно постраждав міський стадіон імені Гагаріна, де проводила свої домашні зустрічі в українській Прем’єр-лізі Десна.