«Він може виходити і на Усика, і на Ф’юрі»: легенда боксу озвучив ім’я бійця, який переможе українця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
4695
7 голосів
«Він може виходити і на Усика, і на Ф’юрі»: легенда боксу озвучив ім’я бійця, який переможе українця
Ентоні Джошуа і Олександр Усик, фото: Matchroom Boxing
Колишній боксер Найджел Бенн вірить у те, що із новим тренером Ентоні Джошуа (27-3, 24 КО) зможе кинути виклик Олександру Усику (21-0, 14 КО) та Тайсону Ф’юрі (34-0-1, 24 КО).

Ексчемпіон світу у середній вазі за версією WBO (1990) та WBC у суперсередній вазі (1992-1996) Найджел Бенн (42-5-1, 35 КО) залишився у захваті від першого бою Ентоні Джошуа під керівництвом нового тренера Бена Девісона проти Отто Валліна (26-2, 14 КО).

Британець у грудневому матчі переміг технічним нокаутом у п’ятому раунді, і тепер Бенн вірить, що Джошуа може завдати поразки й Олександру Усику.

«Як же я радий, що Джошуа виглядає як раніше. А то останнім часом він був трохи розгублений. Зважаючи на все, Девісон якось вибив це все з нього. Впевнений, що якщо Джошуа проведе третій бій проти Усика, то з правильним настроєм цього разу він поб'є його».

Також експерт вважає, що Джошуа сміливо може виходити у ринг й проти Тайсона Ф’юрі.

«Я настільки вражений останнім перформансом Джошуа, що впевнений у тому, що тепер він може виходити й на Усика, і на Ф'юрі».

Бенн висловив впевненість й у тому, що Джошуа здолає свого найближчого суперника Франсіса Нганну (0-1, 0 КО).

«Вважаю, нам тільки доведеться дізнатися, хто ж такий Нганну насправді. Треба дізнатися, чи бився він з найкращою версією Ф'юрі. Але я вважаю, що Джошуа вирахує Франсіса. Впевнений, що Нганну відчує його удари. Вважаю, Джошуа надто потужний для Нганну», – заявив Бенн в інтерв’ю Boxing Social.

  • Зазначимо, що Джошуа битиметься із Нганну 8 березня;
  • Камерунець у дебютному поєдинку у жовтні 2023 року за очками роздільним рішенням суддів поступився Ф’юрі;
  • Джошуа вже двічі в кар’єрі бився з Усиком – у вересні 2021 року та у серпні 2022-го, поступившись за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно.