Сенченко назвав переможця бою Ломаченко – Камбосос: розкрито боксера, який не дасть українцю стати абсолютом

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1104
4 голоси
Сенченко назвав переможця бою Ломаченко – Камбосос: розкрито боксера, який не дасть українцю стати абсолютом
Шакур Стівенсон та Василь Ломаченко. Фото: Facebook
Колишній чемпіон світу у напівсередній вазі за версією WBA (2009-2012) В’ячеслав Сенченко відповів, чи зможе Василь Ломаченко (17-3, 11 KO) стати абсолютом у легкій вазі.

Ексбоксер В’ячеслав Сенченко (37-2, 25 КО) в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua дав прогноз на бій між Василем Ломаченком та Джорджем Камбососом (21-2, 10 KO) за пояс IBF у легкій вазі.

«На мій погляд, Ломаченко є фаворитом. Я навіть не сумніваюся в цьому. У Василя є проблеми – вік та травми. Якщо він підійде у формі, як на поєдинок з Девіном Хейні, то тут без шансів для Камбососа. Якщо українець вийде з травмою, як з Теофімо Лопесом, то це буде поразка».

Також експерт спробував відповісти на питання, чи зможе 36-річний Ломаченко стати абсолютом свого дивізіону.

«Важко сказати. Якщо Шакур Стівенсон залишить пояс WBC (Стівенсон передумав йти з боксу, – прим. SE), а поясом WBO заволодіє Денис Берінчик. IBF виграє Ломаченко, а WBC вакантний, то призначать бій і Василь може за нього посперечатися. Це реально. Чому ні?».

При цьому Сенченко зазначив, що Ломаченко буде важко пройти 26-річного Стівенсона (20-0, 10 КО) у випадку очної зустрічі.

«Але якщо Шакур залишиться і буде у нього поєдинок з Ломаченком, то я поставлю на американця, бо більше подобається, як боксер».

Колишній боксер відверто сказав, чому, на його думку, Ломаченко вже довгий час уникає бою проти американця.

«Бо розумів, що шансів не так і багато. Стівенсон молодий і талановитий, на мою думку, супербоксер. За своїми навичками та майстерністю він другий після Теренса Кроуфорда», – сказав Сенченко.

  • Нагадаємо, що бій між Ломаченком та Камбососом запланований на 12 травня;
  • У своєму останньому поєдинку у травні минулого року Ломаченко програв за очками одноголосним рішенням суддів Хейні (31-0, 15 КО).