«У залі він чемпіон»: боксер, який відправляв Ломаченка у нокдаун, дав прогноз на бій українця з Камбсосом

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
12830
6 голосів
«У залі він чемпіон»: боксер, який відправляв Ломаченка у нокдаун, дав прогноз на бій українця з Камбсосом
Василь Ломаченко та Джордж Камбосос. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Хорхе Лінарес, який програвав Василю Ломаченку, але зумів відправити його у нокдаун, зробив прогноз на переможця поєдинку українця та Джорджа Камбососа.

Хорхе Лінарес впевнений, що Василь Ломаченко переможе Джорджа Камбососа.

«Думаю, Ломаченко виграє цей бій. Я багато разів спостерігав за Камбососом, і він...

Він завжди чудово виглядав на тренуваннях. У залі він чемпіон світу, але на ринзі він інший. Він просто не робить тих самих речей, які робить у залі, тому я за Ломаченка».

Екссуперник українця не вірить, що наш співвітчизник може програти через рішення суддів.

«Його можуть пограбувати? Не думаю. Я вважаю, Ломаченко повернеться у хорошій формі, він вже демонстрував це в останньому поєдинку.

Ви бачили, як добре він виглядав у тому бою, тому я думаю, що він переможе рішенням суддів, можливо, нокаутом. Не знаю», — сказав Лінарес.

Нагадаємо, що поєдинок між українським боксером Василем Ломаченком і венесуельцем Хорхе Лінаресом визнано найкращим у 2018 році за версією WBA.

Цей бій відбувся 13 травня в Нью-Йорку. Ломаченко відправив у десятому раунді суперника в нокаут, але у шостому раунді опинився на підлозі рингу.

  • Василь востаннє виходив у ринг у травні минулого року. Тоді він за очками одноголосним рішенням суддів поступився Девіну Хейні.
  • Українець проведе свій наступний бій проти Джорджа Камбососа за пояс IBF 12 травня 2024 року.