«Це видатний та зірковий час для обох боксерів»: тренер збірної України – про поєдинок між Усиком та Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
187
0 голосів
«Це видатний та зірковий час для обох боксерів»: тренер збірної України – про поєдинок між Усиком та Ф'юрі
Ф’юрі, Усик, Сосновський. Колаж: СЕ
Головний тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський поділився думками про майбутній бій чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика з володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.

Головний тренер збірної України з боксу розповів про власні очікування від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО):

«Видатний час, зірковий час, тому що це перший в історії поєдинок, де будуть об’єднуватися чотири пояси одразу. Тобто, володар цих поясів після поєдинку автоматично стає одним із видатних, суперстар і так далі», – сказав Дмитро Сосновський в ефірі телеканалу «ДОМ».

Зазначимо, що раніше головний тренер збірної України з боксу дав розлоге ексклюзивне інтерв’ю сайту sport-express.ua, у якому розповів чимало цікавого.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.