«Я все ще той самий зас*анець»: Вайлдер розповів, чи готовий битися з Усиком

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
280
0 голосів
«Я все ще той самий зас*анець»: Вайлдер розповів, чи готовий битися з Усиком
Олександр Усик та Деонтей Вайлдер. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Деонтей Вайлдер запевнив, що готовий вийти на бій проти володаря титулів WBA, WBO та IBF у його дивізіоні Олександра Усика.

Деонтей Вайлдер впевнено заявив, що готовий провести поєдинок з нашим чемпіоном Олександром Усиком. Американець зазначив, що йому навіть не потрібно багато часу на підготовку.

«Я готовий побитися з Усиком. Я завжди готовий, що б там не було. Неважливо, скільки я тренуюся і на якому повідомленні виходити - тритижневому чи восьмитижневому. Це не має значення. 

Я боєць, тому готовий вийти проти будь-кого. Я все ще той самий з*сранець, що й раніше, не помиляйтеся», - сказав Вайлдер в інтерв'ю YouTube-каналу ESNEWS.

Раніше у нас виходив ексклюзивний матеріал, у якому колишні вітчизняні чемпіони світу Сенченко, Котельник та Шатернікова висловилися щодо переносу наступного бою українця з Ф’юрі.

  • Поєдинок Олександра та Тайсона мав пройти 17 лютого, але британець отримав розсічення під час одного зі спарингів і відмінив попередню дату.
  • Весь світ має дізнатися ім’я нового абсолютного чемпіона у надважкій вазі 18 травня. Поєдинок пройде у Саудівській Аравії.
  • Останній бій Вайлдер провів у грудні минулого року, коли несподівано програв за очками Джозефу Паркеру.