«Я можу з ним переписуватися, можу йому подзвонити»: Усик розповів про власні стосунки з Холіфілдом

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
637
0 голосів
«Я можу з ним переписуватися, можу йому подзвонити»: Усик розповів про власні стосунки з Холіфілдом
Евандер Холіфілд та Олександр Усик. Фото: Google
Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) розповів, наскільки його мотивують бої Евандера Холіфілда стати абсолютним чемпіоном надважкого дивізіону.

Олександр Усик (21-0, 14 КО) розповів, що для нього значить титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі:

«Я досі переглядаю поєдинки Роя Джонса-молодшого та Холіфілда. Я спілкуюся з Евандером напряму, я можу з ним переписуватися, можу йому подзвонити. Колись це було мрією, а зараз це реально відбувається. Це гарно.

Навколо дуже багато людей, які хочуть цього, і які допомагають мені. Не тільки я один стану абсолютним чемпіоном, а ті люди, які допомагають мені, також стануть абсолютними чемпіонами в надважкій вазі», – сказав Усик в коментарі Boxing News.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Нагадаємо, що переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.

Колишні українські чемпіони світу Андрій Котельник та В’ячеслав Сенченко в інтерв'ю сайту Sport-express.ua поділилися думками про майбутній титульний поєдинок Дениса Берінчика з Емануелем Наваррете, згадавши Василя Ломаченка.