«Я хотів, щоб цей бій відбувся»: в Саудівській Аравії прокоментували розсічення Ф’юрі перед боєм з Усиком

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
208
0 голосів
«Я хотів, щоб цей бій відбувся»: в Саудівській Аравії прокоментували розсічення Ф’юрі перед боєм з Усиком
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Туркі Аль аш-Шейх розповів, що не вірить у те, що володар титулу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі може уникати бою з чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком.

Голова Генерального управління Саудівської Аравії з питань розваг прокоментував травму Тайсона Ф'юрі, яку британський боксер отримав під час спарингу:

«Хочу сказати щось важливе. Я хотів, щоб цей бій відбувся. Я відклав свої проблеми зі здоров’ям і поїздку до лікарень Нью-Йорка на початок березня заради цього поєдинку. Мені потрібно до лікарні. Це стосується мого здоров’я.

Якби я вважав, що Тайсон боїться цього бою, то не витрачав би свій час. Він отримав розсічення. Таке ставалося раніше з Джорджем Формано, який отримав розсічення і Мухаммедом Алі у 1974 році», – сказав Аль аш-Шейх для MMA Hour.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Нагадаємо, що переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.