«Налаштовані боротися за високі місця»: Підручний поділився очікуваннями від змішаної естафети

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
223
0 голосів
«Налаштовані боротися за високі місця»: Підручний поділився очікуваннями від змішаної естафети
Дмитро Підручний, фото: Google
Український біатлоніст Дмитро Підручний прокоментував сьоме місце у гонці переслідування на ЧЄ в Брезно-Осрблі та поділився думками про завтрашню змішану естафету.

Підручний висловився про своє сьоме місце у гонці переслідування на ЧЄ в Брезно-Осрблі. 

«Я і перед стартом розумів, що можна боротися за високі місця. Тим більше, що був вітер, тож налаштовувалися на стрільбу. Траса була важка. Як на мене, організатори її невдало підготували – «закатали» перед гонкою, тому вона була розбита. Стрільбою в таку вітряну погоду більше задоволений, хоч і прикрі два промахи останніми пострілами на «стійках».

Самою гонкою не дуже задоволений, бо на четвертому колі впав, через що втратив близько 12-15 секунд і відстав від Антонена Гігонна. Якби прийшов з ним на стрільбу, можливо, був би шанс поборотися за медалі».

Підручний також поділився думками про завтрашню змішану естафету

«Щодо змішаної естафети – настрій позитивний, налаштовані боротися за високі місця, а гонка покаже», – сказав Підручний в коментарі для Суспільне.
  • В останній день Євро-2024 у Брезно-Орсблі, 28 січня, відбудуться дві змішані естафети: класична та одиночна. Підручний виступить у класичній естафеті.
  • Зазначимо, що наша збірна здобула лише одну медаль на чемпіонаті Європи-2024: це була бронзова нагорода Христини Дмитренко у жіночому спринті.
  • Наступним турніром для наших біатлоністів стане чемпіонат світу, який пройде з 7 по 18 лютого у чеському Нове-Мєсто.