Ветеран збірної України пояснив, чому не потрапив до списку команди: відверта заява спортсмена

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2672
3 голоси
Ветеран збірної України пояснив, чому не потрапив до списку команди: відверта заява спортсмена
Артем Прима. Фото: ФБУ
Український біатлоніст Артем Прима пояснив, чому вирішив піти на самопідготовку в наступному сезоні. Ветеран натякнув на те, що це пов'язано з його віком.

Днями стало відомо, що Артем Прима не потрапив до складу збірної України на новий сезон. За інформацією кількох джеред, спортсмен, ніби, розмірковує над тим, щоб завершити кар'єру біатлоніста.

Й от, не чекаючи на тиражування чуток, ситуацію пояснив сам Прима. Про те, щоб закинути лижі й гвинтівку на горище, мова поки не йде.

«Я уже віковий спортсмен і розумів, що можливо, десь треба було себе притримати більше, ніж хлопці, адже вони молодші. Але все ж намагався максимально викладатися, робити на рівні, а десь і ще більше за них індивідуально. В кінці сезону я казав президенту Івану Крульку, що я хотів би усе обміркувати й подумати, як воно буде далі. В підсумку я вирішив піти на самопідготовку, буду тренуватися окремо від команди.

Буду виступати, а далі буде видно, як дасть Бог. Зараз ми живемо в дуже непростий час і там побачимо», – цитує Приму Xsport.

  • Артем Прима незмінно виступає під прапором України з сезону 2009/10 років. За цей час він взяв участь на 11 чемпіонатах світу та трьох Олімпіадах.
  • Найкращий результат спортсмена на чемпіонаті світу в особистих гонках – восьме місце у персьюті в Естерсунді у 2021 році.