«Може бути так, що я навіть фізично не зможу бути на рівні»: Підручний поділився думками щодо Кубка світу

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
311
0 голосів
«Може бути так, що я навіть фізично не зможу бути на рівні»: Підручний поділився думками щодо Кубка світу
Дмитро Підручний. Фото: Google
Український біатлоніст Дмитро Підручний розповів про можливі дати старту на Кубок світу після травми, а також про цілі на біатлонний сезон.

Дмитро Підручний розповів про цілі на Кубок світу з біатлону та про те, як повертатиметься після травми:

«На перший етап Кубка світу особливо не налаштовуюся. Якщо я ставлю цілі на проведення нормального, повноцінного сезону, то думаю, що форсувати форму саме на перший етап Кубка світу не потрібно. Можливо, навіть почати з другого-третього етапів Кубка світу або Кубка IBU. Звичайно, можна це зробити з першого етапу, але тоді постраждає решта сезону».

Український біатлоніст зазначив, що все залежатиме від реабілітації:

«Побачимо, як проходитиме реабілітація, як я сприйматиму навантаження, як організм буде реагувати на те, що я стільки часу пропускаю. І потім треба буде наздоганяти. Може бути так, що я навіть фізично не зможу бути на рівні хлопців нашої команди, щоб виступати на першому етапі Кубка світу», – заявив Дмитро в інтерв'ю Суспільне Спорт.

  • Нагадаємо, що Дмитро Підручний зламав руку на тренуванні.
  • 13 серпня українець став восьмим у чоловічому мас-старті виставкового турніру City Biathlon 2023.
  • Першим роком Дмитра в біатлоні був 2005 рік, а починаючи з 2012 року він почав виступати за національну збірну України з біатлону.
  • Підручний 10 березня 2019 року став першим українцем, який здобув титул чемпіона світу з біатлону серед чоловіків, перемігши в гонці переслідування.
  • Перший етап Кубка світу з біатлону сезону 2023/2024 пройде з 25 листопада по 3 грудня 2023 року в шведському Естерсунді.