«Я шокована…»: Меркушина висловилась про сенсаційну перемогу на чемпіонаті світу з біатлону

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
289
1 голос
«Я шокована…»: Меркушина висловилась про сенсаційну перемогу на чемпіонаті світу з біатлону
Олександра Меркушина. Фото: Google
Українська біатлоністка Олександра Меркушина прокоментувала свою перемогу у мас-старті серед дівчат на юніорському чемпіонаті світу-2024, який проходить в естонському Отепя.

Олександра Меркушина, яка принесла Україні першу медаль на юніорському чемпіонаті світу-2024 з біатлону, емоційно прокоментувала свій тріумф у Отепя.

«Я шокована… Не можу ще досі усвідомити, що я сьогодні стала чемпіонкою світу. Не очікувала такого результату, але безумовно, дуже щаслива.

Зрозуміла, що можу боротися за медалі лише після першої стійки. Не можу сказати, що надто хвилювалася перед останньою стрільбою. Просто відпустила ситуацію і намагалася відпрацювати як вмію. Я навіть не думала, що можу виграти», –  розповіла Меркушина в коментарі Biathlonnews.

  • Олександра Меркушина у грудні 2022 року дебютувала на рівні Кубка світу, пробігши спринт на етапі у Гохфільцені (72-е місце). У тому ж сезоні встановила наразі особистий рекорд на Кубку світі – 44-те місце у спринті в Антхольці.
  • Переможниця юніорського чемпіонату світу-2024 у масстарті та дворазова бронзова призерка юніорського ЧС-2023. Володарка бронзи у змішаній естафеті на юніорському Євро-2023.