«Очікував трохи більшого»: Санітра висловився про виступ збірної України на ЧС

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
193
0 голосів
«Очікував трохи більшого»: Санітра висловився про виступ збірної України на ЧС
Юрай Санітра, фото: Google
Старший тренер чоловічої збірної України з біатлону Юрай Санітра розповів про виступи наших спортсменів на чемпіонаті світу.

Старший тренер чоловічої збірної України з біатлону Юрай Санітра розповів про виступи на чемпіонаті світу.

«Щодо чемпіонату світу – не знаю, що сказати. У цьому сезоні важко було очікувати якихось див тут. Але скажу прямо, що очікував трохи більшого, особливо в командних стартах, в естафетах, де наші амбіції були трохи вищими. Думаю, що лише у мікст-естафеті виконали своє завдання.

Що стосується нашої боротьби за топ-10 у Кубку націй – будемо концентруватися далі на стартах в Осло, індивідуальна гонка, сингл-мікст, естафета. Вже там спробуємо атакувати фінів, щоб до кінця сезону досягли цієї позиції, щоб була гарантія п'яти спортсменів на наступний рік на етапах Кубка світу», – сказав Санітра в коментарі для Суспільне Спорт.

  • Збірна Франції стала переможцем чемпіонату світу 2024 року з біатлону, який завершився у Новому Месті. Національна команда України не зуміла завоювати жодної медалі.
  • Перед початком завершального відрізку сезону Кубка світу чоловіча команда України посідає в Кубку націй 11-те місце, жіноча йде дев'ятою.
  • Біатлонний сезон продовжиться етапом Кубка світу в Голменколлені, який пройде з 29 лютого по 3 березня.