Михайлюк тріумфально повернувся у склад Бостона: статистика українця у розгромному матчі НБА

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
270
1 голос
Михайлюк тріумфально повернувся у склад Бостона: статистика українця у розгромному матчі НБА
Святослав Михайлюк. Фото: Google
В ніч на 5 лютого в Національній баскетбольній асоціації відбулося сім поєдинків, зокрема і матч між Бостоном та Мемфісом. Селтік здобули чергову розгромну перемогу, до якої долучився і українець Святослав Михайлюк, який набрав шість очок.

Святослав Михайлюк провів свій перший матч в НБА за тиждень. Український легіонер Бостона, який три останні гри просидів у запасі, допоміг команді Джо Маззулли розгромити в регулярному чемпіонаті Мемфіс.

У поєдинку проти Грізліс Михайлюк з'явився на паркеті в останній чверті та за відведений йому ігровий час зумів набрати шість очок, додавши до них ще й два підбирання та три передачі.

Найрезультативнішим гравцем Бостона і в матчі загалом став лідер Селтікс Джейсон Тейтум: 34 очки, вісім підбирань на сім передач.

Бостон – Мемфіс 131:91 (29:20, 41:30, 29:26, 32:15)

  • Шість набраних очок – це повторення другого найкращого результату Михайлюка у цьому сезоні. Рекордом українця у Бостоні залишаються дев'ять очок у грудневому поєдинку проти Мілвокі.
  • Три передачі – повторення найкращого показника Михайлюка за Бостон. Захисник зробив більше однієї результативної передачі вперше від грудня 2023 року.
  • Бостон після 50-ти матчів впевнено очолює турнірну таблицю на Сході.
  • У наступній грі Тейтум, Михайлюк та компанія вдома прийматимуть Атланту. Поєдинок заплановано на 8 лютого. Початок о 02:30 за київським часом.