«Дуже важка поразка»: тренер української команди відреагував на прикре фіаско у Єврокубку на очах у Мудрика

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
209
0 голосів
«Дуже важка поразка»: тренер української команди відреагував на прикре фіаско у Єврокубку на очах у Мудрика
Фото: БК Прометей
Головний тренер Прометея Ронен Гінзбург прокоментував підсумок поєдинку 12-го тура Єврокубка, в якому його підопічні на останніх хвилинах втратили перемогу над Лондон Лайонз (88:89).

Напередодні пізно ввечері Прометей в грі 12-го туру Єврокубка у видовищній перестрілці з Лондон Лайонз втратив перемогу над англійцями на останніх секундах протистояння, пропустивши триочковий кидок від американця Сема Деккера (88:89).

Але, після гри наставник «титанів» Ронен Гінзбург надто критикувати своїх гравців не став.

«Це дуже важка поразка. Ми погано грали в першій половині, а у другій показали справді хороший баскетбол, хороший захист.

Кінцівка матчу була нашою, але ми припустилися безглуздих помилок і, на жаль, Лондон перетворив це у точні кидки, показавши характер».

Завчасно посипату голово попелом Гінзбург не збирається. Команда ще не втратила шанси на плей-оф Єврокубка і спробує міцніше закріпитися в топ-6 в наступних іграх.

До речі, одним з тих, хто підтримував Прометей на трибунах «Куппер Бокс Арени» був вінгер Челсі та національної збірної України Михайло Мудрик. Про підтримку фанів з України Гінзбург сказав окремо.

«Чудово, що вони прийшли. Добре, що попри ці всі проблеми вони прийшли, щоб насолодитися баскетболом.

Сподіваюсь, наступного тижня ми здобудемо перемогу», – наводить слова Гінзбурга пресслужба Прометея.

  • Свою наступну гру в Єврокубку підопічні Ронена Гінзбурга проведуть на умовно домашньому паркеті в Ризі проти словенської Цедевіти Олімпії. 
  • Поєдинок заплановано на 27 грудня. Початок гри о 19:00 за Києвом.