Мудрик підтримав українських баскетболістів у матчі Єврокубку: як закінчилася гра Прометея і Лондон Лайонс

Аватар Артем Войцеховський Артем Войцеховський
591
0 голосів
Мудрик підтримав українських баскетболістів у матчі Єврокубку: як закінчилася гра Прометея і Лондон Лайонс
Лондон Лайонс – Прометей. Фото: БК Прометей
Герой чвертьфінального поєдинку футбольного Кубку Англійської ліги Михайло Мудрик відвідав єврокубкову зустріч баскетбольного Єврокубку, в якому британський клуб Лондон Лайонс на своєму майданчику приймав український Прометей.

Сьогодні, 20 грудня, у Лондоні відбувся черговий матч групового раунду баскетбольного Єврокубку. Український Прометей протистояв господарям паркету Лондон Лайонс.

Гості непогано розпочали гру, і в якийсь момент відірвалися на вісім очок. Проте лондонські баскетболісти швидко прийшли до тями і ще у першій чверті не тільки змогли відігратися, але й повели в рахунку.

У другій десятихвилинці «леви» збільшили свою перевагу до дев’яти очок. Після великої перерви підопічним Ронена Гінзбурга вдалося відновити інтригу. Перед вирішальною чвертю перевага господарів скоротилася до мінімуму (65:64).

Прометей впевнено наближався до перемоги, але менше ніж за хвилину примудрився втратити перевагу у сім очок. Триочковий англійців за п'ять секунд до сирени після грубої помилки наших баскетболістів коштував занадто дорого.

Лондон Лайонс – Прометей – 89:88 (28:25, 23:17, 14:22, 24:24)

20 грудня. Лондон. Cooper Box Arena.

Найрезультативнішим гравцем матчу став захисник Прометея Рональд Марч (26 очок).

Відзначимо, що серед глядачів на трибунах під час зустрічі перебував вінгер Челсі та збірної України Михайло Мудрик, який напередодні став героєм чвертьфіналу Кубку ліги з Ньюкаслом.

Після 12 зіграних матчів Прометей посідає шосте місці в групі А. 

  • Попереду на українців чекають ще шість поєдинків, найближчий з яких відбудеться 27 грудня в Ризі. Суперником нашої команди буде словенська Цедевіта Олімпія.
  • По дві найкращі команди з кожної групи отримають прямі путівку до чвертьфіналу Єврокубку. Клуби, які в своїх дивізіонах посядуть місця з третього по шосте, зіграють в 1/8 фіналу.