Дворазовий чемпіон НБА оцінив перспективи Михайлюка в Бостоні: які шанси у Свята взяти трофей

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
226
0 голосів
Дворазовий чемпіон НБА оцінив перспективи Михайлюка в Бостоні: які шанси у Свята взяти трофей
Святослав Михайлюк. Фото: Google
Колишній важкий форвард Лос-Анджелес Лейкерс та національної збірної України Станіслав Медведенко оцінив перспективи Святослава Михайлюка наповну заграти в зірковому складі Бостона та здобути з Селтікс чемпіонські каблучки.

Станіслав Медведенко впевнений, що в найближчих матчах регулярного чемпіонату НБА у Святослава Михайлюка немає реальних шансів пробитися до основи Бостона.

«Михайлюк сидить у глибокому запасі і поки всі лідери команди Джо Мазулли будуть здорові та демонструватимуть високу якість гри, то він там і залишиться.

Бостон дуже чітко навіть своїми контрактними зобов'язаннями окреслив роль Свята – він розпочинав сезон з так званим негарантованим контрактом».

Однак, не все так погано в українця Михайлюка у Бостоні. Медведенко припускає, що шанси проявити себе в Свята на паркеті будуть, а можливо й увійти в історію.

«Те що Михайлюк залишився в NBA – це вже дорого коштує. Другий позитивний момент для нього ‒ це те, що, зважаючи на склад та амбіції Бостона, він реально може стати чемпіоном NBA.

У випадку, якщо хтось із основних травмується, то Свят ще й отримає більше ігрового часу. І якщо вистрелить, можливо, й його роль запасного в Селтікс зміниться», –  розповів Медведенко в інтерв’ю sport-express.ua.

  • Після 20 поєдинків регулярного чемпіонату Бостон знаходиться на першому щаблі Східної конференції.
  • Найближчий матч Михайлюк і компанія зіграють в ніч на 9 грудня проти Нью-Йорк Нікс. Початок гри на паркеті «Ті ДІ Гарден» о 02:30 за київським часом.