Тренер українського клубу перебував в Ізраїлі під час ракетного обстрілу: президент Прометея розповів подробиці

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
951
0 голосів
Тренер українського клубу перебував в Ізраїлі під час ракетного обстрілу: президент Прометея розповів подробиці
Ронен Гінзбург. Фото: Google
Президент баскетбольного клубу Прометей Володимир Дубинський розповів, що головний тренер команди з дніпровської області Ронен Гінзбург наразі перебуває в Ізраїлі.

Володимир Дубинський сказав, що Ронена Гінзбурга не було вчора, 6 жовтня, на матчі в Естонії проти Кейла, бо він поїхав до Ізраїлю на весілля сина.

«На вчора все було гаразд, наш Нено вирушив до Ізраїлю на весілля сина. Він мав приєднатись до команди вже у понеділок в Туреччині. 

Але сьогодні всі ми дізнались про жахливу подію, що сталася в цій країні, про жахливий ракетний обстріл з боку палестинського руху ХАМАС. Тисячі ракет впали на ізраїльську територію».

Президент Прометея зазначив, що фахівець здоровий та нормально почувається.

«На щастя, наш Нено зателефонував зранку, з ним усе гаразд, він перебував у бомбосховищі, але на даний час дороги перекриті, аеропорти зачинені, є перебої з інтернетом.

Наш тренер перебуває у задовільному настрої. На жаль, в Ізраїлі не вперше відбуваються такі жахливі події, але ми разом, тримаємось і розуміємо все, що зараз відчуває ізраїльський народ», — зазначив у фейсбуці Дубинський. 

Нагадаємо, що сьогодні, 7 жовтня, Ізраїль атакували з Сектору Гази. Бойовики ХАМАС вдарили по центральних та південних районах країни.

  • У п’ятницю, 6 жовтня, Прометей здолав Кейлу із рахунком 89:74 у другому турі Латвійсько-естонської ліги. 
  • У першому турі Прометей переміг Віймсі (106:61), тому поки очолює турнірну таблицю, маючи у своєму активі дві перемоги у двох матчах.