«Мені просто захотілося купити iPhone»: Михайлюк розповів про свою першу зарплату в НБА

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
720
0 голосів
«Мені просто захотілося купити iPhone»: Михайлюк розповів про свою першу зарплату в НБА
Святослав Михайлюк, Фото: НБА
Український баскетболіст Бостон Селтікс Святослав Михайлюк розповів про свою першу зарплату в НБА та про першу покупку.

Святослав Михайлюк розповів про першу зарплату в НБА.

«З початку я зрозумів, що у мене справді з’явилося дуже багато грошей. У першому платежі я отримав близько пари сотень тисяч доларів. Мені просто захотілося купити iPhone – я це зробив. Подивився на свій банківський рахунок і там наче нічого не змінилося.

У коледжі доводилося рахувати кожну сотню доларів, а тепер я купив iPhone і цифра 167 тисяч просто зменшилася до 166. Я ніколи не витрачав багато, але для мене це був момент, коли усвідомив, що маю багато грошей і можу купити iPhone, iPad чи будь-що інше без наслідків», – сказав Михайлюк в коментарі для Mercury.

  • Михайлюка у 2018 році задрафтували в Лейкерс. Свят також був гравцем Детройт Пістолс, Оклахома-Сіті, Торонто Репторс та Нью-Йорку. 
  • Минулого сезону у складі Шарлотт Михайлюк за в середньому 22.5 хвилини на паркеті заробляв 10,6 очок, виконував 2,4 підбирання, 2,7 передач, 0,7 перехоплень.
  • Раніше повідомлялося, що Бостон не розраховує на захисника і може відрахувати українця з команди. Втім, Свят планує підписати ще один негарантований контракт з клубом НБА.