«Мав інші варіанти, але хотів повернутися в Сакраменто»: Лень прокоментував продовження кар’єри в НБА

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
470
0 голосів
«Мав інші варіанти, але хотів повернутися в Сакраменто»: Лень прокоментував продовження кар’єри в НБА
Олексій Лень. Фото: USA Today
Український 30-річний центровий Сакраменто Кінгз Олексій Лень не приховує своїх радощів від того, що клуб запропонував йому новий контракт та можливість продовжити кар’єру у НБА.

Український центровий Сакраменто Кінгз Олексій Лень зізнався, що йому було дуже приємно отримати пропозицію продовжити співпрацю від клубу, за який він виступав у сезоні 2019/20 та з 2021 по 2023 рік.

«Я був у захваті, коли керівництво Кінгз зателефонувало мені й запропонувало новий контракт. Це було легке рішення для мене – я погодився відразу після дзвінка. Мені все подобається в Сакраменто».

Гравець також повідомив, що мав й інші варіанти продовження кар’єри.

«Чи чекав я на пропозицію команди? Так, мені давали зрозуміти, що зателефонують в перший день ринку вільних агентів. Мав декілька інших варіантів, але хотів повернутися в Сакраменто».

Лень висловився й щодо ситуації із величезною конкуренцією на позицію центрового у команді.

«Конкуренція з Джавейлом Макгі? Працюю з ним декілька днів і все йде дуже легко. Він вигравав титули НБА і привносить цей досвід в команду. Треба працювати й завжди бути готовим до виходу на паркет», –  розповів Лень у коментарі YouTube-каналу FOX40 News.

  • Зазначимо, що новий сезон НБА розпочнеться 24 жовтня;
  • Лень підписав нову угоду із Сакраменто на рік.