Лень ризикує залишитися поза заявкою Сакраменто Кінгз: відомо, що може спричинити таке рішення клубу

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
186
0 голосів
Лень ризикує залишитися поза заявкою Сакраменто Кінгз: відомо, що може спричинити таке рішення клубу
Олексій Лень. Фото: Сакраменто Кінгз
Шалена конкуренція за позицію центрового в складі Сакраменто Кінгз може залишити українця Олексія Леня поза заявкою клубу НБА. На два місця у складі претендують чотири баскетболісти.

Передсезонний збір Сакраменто Кінгз додасть клопоту клубу у виборі гравців на сезон НБА. «Кінгз» мають дуже складну ситуацію на позиції центрового, яку в даному клубі представляє українець Олексій Лень.

Річ у тім, що перед початком нового чемпіонату українець є одним із шести центрових команди. Один з них – литовський баскетболіст та учасник Матчу всіх зірок-2023 Домантас Сабоніс, який залишиться у складі, а Скал Лабісьєр виступатиме у Лізі розвитку НБА.

Тож за два місця у заявці «Сакраменто», за повідомленням порталу The Sacramento Bee, боротимуться аж чотири центрових. Окрім самого Леня, ними є:

Тренерський штаб «Сакраменто» визначить остаточну заявку за підсумками тренувального табору, який розпочнеться 3 жовтня, а регулярний сезон НБА сезону 2023/2024 стартує 24 жовтня.

  • Лень готується у складі "Кінгз" до свого 11-го сезону у НБА. 
  • З командою 30-річний українець уклав гарантований контракт на один рік із мінімальною заробітною платою для гравців, що провели в Асоціації щонайменше 10 років, у розмірі 3.2 мільйона доларів.