«Треба зрозуміти, що ми за команда»: MVP минулого сезону Суперліги зробив анонс нової кампанії Будівельника

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
684
0 голосів
«Треба зрозуміти, що ми за команда»: MVP минулого сезону Суперліги зробив анонс нової кампанії Будівельника
Володимир Конєв. Фото: Ярослава Немеш
Чинний чемпіон України з баскетболу підходить до нового сезону з хворобами, але один із лідерів київського Будівельника Володимир Конєв не втрачає оптимізму та хоче знову поборотися за золото.

Форвард київського Будівельника Володимир Конєв у коментарі клубній пресслужбі розповів, як команда готується до початку захисту чемпіонського титулу Суперліги.

За словами гравця, команду підкосили хвороби, але він не втрачає оптимізму:

«Настрій нормальний, робочий. Працюємо в штатному режимі. Трішки команда хворіє – і гравці, і тренери, але потрохи збираємось. Сподіваємось, до старту чемпіонату 3 жовтня будемо готові і розпочнемо з перемоги бабл».

Форвард зазначив, що до декількох матчів протягом малого проміжку часу команда готова:

«На зборах ми готувались до гри у баблах по три дні, тренер нас готував до цього. Звичайно, у другий чи третій день в тебе вже не буде та енергія, як в перший ігровий день, але всі в рівних умовах».

Конєв також озвучив бажання на сезон:

«Нам ще треба провести деякий час, зрозуміти, що ми за команда, адже в нас є нові гравці. Подивимось. Але звісно хочеться бути фаворитами і боротись за перше місце».

Наостанок форвард зазначив, що висновки щодо головного суперника у чемпіонаті робити зарано:

«Важке питання, адже я ще не бачив всі команди. Ймовірно, як завжди, важкі будуть ігри з Дніпром. А так ще Київ-Баскет, у Черкаських Мавп досвідчені гравці, не знаю, як виглядатиме Рівне. Десь після першого кола можна буде зробити перші висновки».

  • Чинний чемпіон України розпочне сезон Суперліги 3 жовтня матчем проти Дніпра у столичному баблі.
  • Минулого року Володимир приносив Будівельнику у середньому 15.2 очка, 6.6 підбирання, 3.4 передачі та 1.8 перехоплення, при 46.6% з гри. 
  • Конєв був визнаний найціннішим гравцем сезону Суперліги 2022/23.