«Тренерський штаб не дуже задоволений спарингами»: наставник БК Дніпро – про старт сезону у Суперлізі

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
475
0 голосів
«Тренерський штаб не дуже задоволений спарингами»: наставник БК Дніпро – про старт сезону у Суперлізі
Володимир Коваль. Фото: ФБУ
Тренерський штаб БК Дніпро, за словами керманича команди Володимира Коваля, не дуже задоволений спарингами у міжсезоння, але цьому є пояснення, адже деякі гравці були в лазареті.

Головний тренер БК Дніпро Володимир Коваль у коментарі клубній пресслужбі підвів риску під підготовкою команди до старту в Суперлізі. 

Протягом міжсезоння дніпряни також зіграли на передсезонному турнірі у Івано-Франківську, де посіли третє місце:

«Тренерський штаб не дуже задоволений спарингами перед сезоном. Є багато над чим працювати, багато помилок у захисті, забуваємо наші сети». 

Втім, за словами Коваля, цьому об’єктивні причини:

«Через хвороби деякі гравці мало грали, але ми маємо глибокий склад, дехто отримав більше ігрового часу і не впорався з цим. Гравці ще не в кращих кондиціях, час ще є і лише гра покаже нашу готовність».

Також головний тренер Дніпра прокоментував відсутність капітана команди Станіслава Тимофеєнка, який в тому числі пропустив турнір на Прикарпатті:

«Його фізичний стан ще не на найвищому рівні. Але думаю, він впорається і допоможе нам. Сподіваємось, він повернеться до старту сезону».

Наостанок Коваль розповів про підготовку команди до стартового матчу Суперліги з чинним чемпіоном України – київським Будівельником (03.10):

«Наразі ми готуємось тактично, розбираємо суперника, з яким розпочнемо виступ у чемпіонаті. Як вони грають у нападі, як у захисті, шукаємо їх слабкі сторони».

  • БК Дніпро минулого сезону став срібним призером Суперліги.
  • Окрім гри з Будівельником, дніпряни у столиці 4 жовтня проведуть матч проти Запоріжжя, а наступного дня зіграють проти БІПА.