Серйозні травми лідерів збірної України з баскетболу: відомі терміни відновлення Кравцова та Павлова

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
645
0 голосів
Серйозні травми лідерів збірної України з баскетболу: відомі терміни відновлення Кравцова та Павлова
В’ячеслав Кравцов. Фото: ФБУ
В’ячеслав Кравцов та Сергій Павлов вже розпочали процес відновлення після травм, які гравці зазнали влітку під час перебування в таборі національної збірної України.

Обнадійливі новини для всіх вболівальників збірної України з баскетболу. 

24 серпня В’ячеслав Кравцову було успішно зроблено операцію. Очікується, що реабілітація після неї розпочнеться за півтора місяці, а за три з половиною місяці В’ячеслав приступить до тренувань.

Сергій Павлов також переніс операцію ще 23 серпня. За словами лікарів вона теж пройшла вдало. Перший тиждень після хірургічного втручання Сергій робив відновлювальні вправи в домашньому режимі, після чого приступив до реабілітації в клініці, де працює кожного дня по 3-4 години.

Про це поінформувала пресслужба ФБУ.

  • Капітан національної команди В’ячеслав Кравцов, який є рекордсменом збірної за кількістю зіграних матчів та набраних очок, отримав розрив ахілового сухожилля під час заключного матчу пре-кваліфікації Олімпійських ігор проти Хорватії.
  • Сергій Павлов травмувався під час контрольної гри в рамках підготовки до кваліфікації. Український бігмен отримав розрив хрестоподібної зв’язки коліна у грі проти Ізраїлю.
  • Наступні матчі національної збірної України відбудуться в лютому 2024 року в рамках відбору на Євробаскет-2025.