Лень і Михайлюк відсвяткували перемоги в матчах НБА: чим відзначились українці

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
91
1 голос
Лень і Михайлюк відсвяткували перемоги в матчах НБА: чим відзначились українці
Олексій Лень. Фото: Google
В ніч на 8 квітня у Національній баскетбольній асоціації було зіграно 11 поєдинків, зокрема і матчі за участі Бостона та Сакраменто, кольори яких захищають українці Святослав Михайлюк і Олексій Лень відповідно.

Великий ігровий день в НБА ознаменувався черговою великою перемогою Бостона, який продовжує здобувати вікторії у регулярному чемпіонаті. Селтікс продовжили свою серію звитяг до п’яти матчів поспіль, здолавши на домашньому паркеті Портленд.

Вніс свою лепту у перемогу команди Джо Маззули і українець Святослав Михайлюк, який зіграв проти Трейл Блейзерс 12 хвилин. За відведений йому час Свят набрав п’ять очок (1/2 двоочкові, 1/2 з-за дуги), зібрав два підбирання та віддав дві результативні передачі. 

Бостон – Портленд 124:107 (30:24, 33:32, 30:29, 31:22)

Святкував перемогу і Сакраменто нашого Олексія Леня, який на на виїзді впевнено розібрався з Брукліном. Український центровий зіграв у звітному поєдинку дев’ять хвилин. 

Очок наш співвітчизник не набрав (0/1 двоочкові), але зібрав три підбирання, віддав три результативні передачі і поставив один блок-шот. 

Бруклін – Сакраменто 77:107 (19:29, 21:36, 24:13, 13:29)

  • Після 78-ми поєдинків регулярного чемпіонату Бостон продовжує очолювати турнірну таблицю Східної конференції.
  • Сакраменто, зігравши 78 матчів, тримається восьмим на Заході.