«Це було щось неймовірне»: легенда Дніпра розповів, як син Коломойського грав і поводив себе у клубі батька

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
12223
4 голоси
«Це було щось неймовірне»: легенда Дніпра розповів, як син Коломойського грав і поводив себе у клубі батька
Ігор Коломойський із сином Григорієм. Фото: БК Дніпро
Капітан БК Дніпро Станіслав Тимофеєнко пригадав період виступів за команду сина відомого українського олігарха Ігоря Коломойського – Григорія.

Лідер БК Дніпро Станіслав Тимофеєнко в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express.ua розповів, як за команду грав син олігарха Ігоря Коломойського – Григорій. Бізнесмен офіційно не володів клубом, але за чутками суттєво допомагав їй фінансово.

Тимофеєнко відверто зізнався, що хлопець на той момент не тягнув рівень Суперліги.

«Бажання в нього було, однак, якщо дивитися правді у вічі, то він був гравцем рівня Першої або Вищої ліги максимум».

При цьому легенду Дніпра приємно здивувало людське ставлення Коломойского-молодшого до партнерів.

«Спокійний хлопець без будь-якого зверхнього ставлення. Був на своїй хвилі та мав хороше почуття гумору, як і батько. Поводив себе на рівні з усіма, що мене дуже сильно здивувало. Від команди до нього була повна повага».

Тимофеєнко також відповів, чи не боялися гравці Дніпра на тренуваннях жорстко зіграти проти статусного баскетболіста.

«Ні, не боялися. Навпаки, навіть були моменти, коли чекали можливості, аби більш щільно зіграти проти нього. Хотілося довести, що для нас нічого не означає його статус. Бувало, коли пили воду під час пауз, тренери підходили до гравців та тонко натякали, аби грали трохи легше (сміється, – прим. SE)».

Також, за словами досвідченого гравця, за часів виступів сина Коломойського за Дніпро команда мала найкращі умови завдяки матеріальній підтримці із боку його батька.

«Можу сказати, що тоді на кожен виїзд ми літали й жили у найкращих готелях усіх міст. Харчування, звичайно, також було на топрівні. Декілька разів ми навіть чартером літали на збори до Туреччини. Для деяких гравців це було щось неймовірне», – сказав Тимофеєнко.

  • Коломойський-молодший виступав за Дніпро з 2019 по 2021 рр.;
  • Тимофеєнко знаходиться в структурі клубу з 2007 року. В цьому сезоні Суперліги він у 23 матчах набирав у середньому по 13.7 очка.