Теніс

Тріумф Ястремської і трагедія Світоліної: відеоогляд матчів українок у 1/8 фіналу Australian Open

Руслан Мороз
Переглядів 1482
0 голосів
Еліна Світоліна, фото: Google
Перша ракетка України Еліна Світоліна (WTA №23) завершила виступи на Відкритому чемпіонаті Австралії 2024. Даяна Ястремська (WTA №93) вийшла до 1/4 фіналу Відкритого чемпіонату Австралії.

Світоліна знялася з матчу 1/8 фіналу австралійського мейджора проти Лінди Носкової (Чехія, WTA №50) після перших трьох геймів.

Після другого гейму Світоліна викликала лікаря на корт, її турбувала спина. Після медичного тайм-ауту ситуація не покращилася. Еліна знялася з поєдинку та в сльозах залишила корт.

Не вдалось завантажити відео.

Еліна та Лінда вперше зустрілися на корті. 

Australian Open 2024. 1/8 фіналу.

Лінда Носкова – Еліна Світоліна – 3:0 (відмова)

  • Світоліна вчетверте вийшла до четвертого кола Australian Open. На її рахунку 25 перемог на кортах Мельбурна, більше – лише на «Ролан Гаррос» – 26.
  • У Еліни 14 перемог у 18 матчах на турнірах Grand Slam після повернення з декретної відпустки.

Ястремська (WTA №93) вийшла до 1/4 фіналу Відкритого чемпіонату Австралії. У четвертому раунді австралійського мейджору українка у двох сетах обіграла колишню першу ракетку світу Вікторію Азаренко (WTA №22).

Не вдалось завантажити відео.

У другому сеті українка поступалася 0:3, але зуміла перевернути гру, виграла чотири гейми поспіль, а потім довела матч до логічного завершення.

Це була четверта зустріч тенісисток. Ястремська виграла другий очний поєдинок.

Вікторія Азаренко – Даяна Ястремська – 6:7 (6:8), 4:6

  • Ястремська вперше у кар'єрі вийшла до чвертьфіналу турніру Grand Slam. До цього її найкращим результатом був четвертий раунд на «Вімблдоні» 2019 року.
  • Азаренко минулого року дійшла до півфіналу Australian Open, а також двічі брала титул на кортах Мельбурну (2012, 2013).
  • У чвертьфіналі Australian Open Даяна зіграє проти Носкової.
  • Марта Костюк першою з українок вийшла до 1/4 фіналу чемпіонату, вона зіграє проти четвертої ракетки світу американки Коко Гофф. 
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн