Олімпіада 2024

Усик пообіцяв виплатити українським боксер призові за медалі на Олімпіаді: Сосновський озвучив реальні суми

Євген Чепур
Переглядів 432
2 голоси
Олександр Усик. Фото: Google
Тренер збірної України по боксу Дмитро Сосновський прокоментував рішення нашого чемпіона світу у надважкій вазі Олександра Усика виплатити призові бійцям за успіхи на ОІ-2024 з власної кишені.

Олександр Усик пообіцяв, що особисто виплатить призові українським боксерам, які здобудуть медалі на ОЧ-2024 у Парижі.

Дмитро Сосновський озвучив ці суми, додавши, що спочатку журналісти назвали не правильний розмір призових.

«Там помилку зробили. Він скромний, Саша, там занизили те, що він сказав. Я можу повторити. Він приїхав на базу, чисто до хлопців, закликав всіх і сказав: «Я особисто від себе виділяю призові». За перше місце він пообіцяв 100 тисяч доларів, за друге - 70, за третє - чи 55, чи 50. 100, 70 і 50. А там хтось сказав по інакшому, перекрутили‎».

Фахівець вважає, що наш чемпіон вчинив благородно, коли визвався заохотити українських боксерів додатковими призовими.

«Я вам хочу сказати, мені ж також з ними доводилось працювати, і з ним. Як на мене, це благородно. У нас же багато видатних спортсменів, я маю на увазі боксерів, які заробили також не менші гроші. 

Якщо менші, то не на багато, ніж Сашко. Мало того, він і там прямо відкрив сумочку і роздав хлопцям гроші. Кожному‎», – сказав Сосновський у коментарі Трибуні.

Нагадаємо, що від України на Олімпіаді-2024 виступлять ще два боксери: Олександр Хижняк та Айдер Абдураімов. А Дмитро Ловчинський вже завершив свої виступи на ОІ-2024, програвши у бою з Теремоаною Жуніором.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн