Олімпіада 2024

«Сьогодні вранці приїхала, а їх уже не було»: Світоліну обікрали на Олімпіаді в Парижі

Віктор Глухенький
Переглядів 23818
12 голосів
Еліна Світоліна. Фото: Google
Українська тенісистка Еліна Світоліна (WTA №31) стала жертвою грабіжників на Олімпіаді-2024 у Парижі. У нашої спортсменки поцупили не коштовності, а взуття.

Ще одна жертва крадіїв на Олімпіаді в Парижі. Напередодні без годинника та цінних речей на загальну суму у приблизно 50 тисяч євро залишився нападник олімпійської збірної Аргентини з футболу Тьяго Альмада й от – від рук злодіїв постраждала й українська тенісистка Еліна Світоліна. 

«У Еліни трапилася невелика неприємність. Учора вона залишила в роздягальні свої кросівки, сьогодні вранці приїхала, а їх уже не було. Напевно, хтось забрав на сувеніри.

Головне не стільки кросівки, скільки спеціальна ортопедична устілка. Вона в неї не єдина, але все одно неприємність», – сказав прессекретар Федерації тенісу України Юрій Сосновський під час трансляції на «Суспільне Спорт».

  • На старті Олімпіади Світоліна впевнено перемогла представницю Японії Моюку Учідзіму (WTA №66) – 2:0 (6:2, 6:1).
  • У наступному колі змагань, 1/16 фіналу, Світоліна зіграє проти переможниці дуелі Джессіка Пегула (США) / Вікторія Голубич (Швейцарія).
  • Еліна Світоліна єдина в історії України тенісистка, яка здобувала медаль на Олімпійських іграх – бронза на іграх у Токіо-2020.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн