Олімпіада 2024

«Ну як можна давати такий пенальті? Це сміх!»: Шаран знищив арбітра матчу Ірак – Україна на Олімпіаді

Віктор Глухенький
Переглядів 111
2 голоси
Максим Брагару (праворуч). Фото: УАФ
Колишній головний тренер Олександрії, львівських Карпат та ще кількох вітчизняних ФК Володимир Шаран поділився враженнями від гри олімпійської збірної України проти Іраку (1:2), жорстко відреагувавши на дії судді матчу.

Напередодні, 24 липня, олімпійська збірна України провела свій перший в історії матч на ОІ. У Ліоні підопічні Руслана Ротаня передуючи у рахунку не зуміли втримати свою перевагу та програли команді Іраку (1:2).

Багато в чому на долю гри вплинув досить спірний пенальті у ворота синьо-жовтих, після якого Іраку вдалося зрівняти рахунок. Зокрема так вважає й один з найдосвідченіших вітчизняних тренерів Володимир Шаран.

«Зараз судді закривають очі на такі моменти. Не дають у сучасному футболі пенальті за такі фоли. Суддівство – це взагалі… Ну як можна давати такий пенальті? Це сміх. Чи жах. Вважаю, що саме несправедливий одинадцятиметровий став для хлопців Ротаня таким-собі психологічним ударом. 

Я перед грою України дивився ще матч між Марокко та Аргентиною, то там теж арбітр «вигадав» пенальті. Кваліфікація арбітрів на Олімпіаді дуже сумнівна», –  розповів Шаран в інтерв'ю сайту «Український футбол».

▶️  Відео моменту з порушенням правил Максимом Таловєровим та пенальті у ворота України дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • Футбольний турнір Олімпіади-2024 пройде у Франції з 24 липня по 11 серпня. 

Календар групи В

27.07.2024

  • Аргентина — Ірак (16:00, Ліон)
  • Україна — Марокко (18:00, Сент-Етьєн)

30.07.2024

  • Україна — Аргентина (18:00, Ліон)
  • Марокко — Ірак (18:00, Ніцца)
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн