Інші

«Як баран на нові ворота»: Чумаченко прокоментувала свій невдалий дебют на ЧС з легкої атлетики

Дмитро Вєнков
Переглядів 335
0 голосів
Юлія Чумаченко. Фото: Instagram
Українська легкоатлетка Юлія Чумаченко прокоментувала власний виступ на ЧС-2023 в Будапешті. Спортсменка зупинилася на стадії кваліфікації в змаганнях зі стрибків у висоту.

Юлія Чумаченко поділилася своїми емоціями від виступу на ЧС-2023 в Будапешті.

Українка зізналася, що вийти до фіналу їй завадило хвилювання, яке вона пережила під час дебюту на світовій першості.

«Перші два дні я ходила просто з відкритим ротом, дивилася на все. Цей емоційний підйом, думаю, був мені в плюс. Але як тільки знову вийшла на арену, знову дуже сильне хвилювання, дуже сплутані думки. Важко було зібратися та заспокоїтися».

Чумаченко подякувала своїй подрузі українській легкоатлетці Яні Гладійчук, яка приїхала в Будапешт персонально підтримати її.

«Вона давно знає мене, та на що я здатна. Дуже рада, що вона зі мною тут. В принципі, як баран на нові ворота – одне й те саме щоразу. Я знаю і сама свою техніку. Я практично на всі змагання і до цього їздила сама. Але все-таки, дійсно, важкувато», – сказала Чумаченко в інтерв’ю Суспільне Спорт.

Зазначимо, що на стадії кваліфікації також зупинилася українка Юлія Левченко. Ірина Геращенко та Ярослава Магучіх пробилися до фіналу, де 27 серпня поборються за медалі.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
200 %