Інші

«Він мене знає, як ніхто інший»: Романчук готуватиметься до Олімпіади зі своїм колишнім тренером

Ілля Деулін
Переглядів 610
0 голосів
Михайло Романчук. Фото: МОК
Михайло Романчук, один із чотирьох українських плавців, які здобули олімпійську ліцензію, повернувся до свого екстренера Петра Нагорного, з яким і готуватиметься до Олімпійських ігор в тому числі в Дніпрі.

Плавець Михайло Романчук розповів про плани підготовки до Олімпійських ігор у Парижі наступного року. За словами Романчука, він готуватиметься до змагань зі своїм колишнім тренером Петром Нагорним, з яким він виграв медалі на іграх 2021 року в Токіо:

«Наступний рік – олімпійський сезон, і все ж таки, я вирішив повернутися до свого другого батька, до Петра Нагорного, з яким ми пройшли дуже довгий шлях разом. Він мене знає, як ніхто інший, тому повертаюся в Україну та повертаюся до тренувань з ним».

Плавець зазначив, що він мав довге відновлення після напруженого сезону, тому йому треба набирати форму:

«У мене був дуже довгий відпочинок. Після сезону, чемпіонату світу мені потрібно було повністю відновитися. Тому починаємо потихенько розкручуватися. Які плани будуть, поки що сказати не можу, в голові лише Олімпіада та підготовка до неї». 

Наостанок у інтерв’ю Суспільне Спорт Романчук анонсував місце проведення найближчого тренувального збору:

«Після того, як в Дніпрі підбили басейн, я наступного ранку відразу подзвонив директору, сказав йому, що хочу допомогти фінансово для відновлення басейну. Значну суму коштів я переправив для відбудови. 2 жовтня, ми виїжджаємо на тренувальний збір саме у місто Дніпро».

  • Для Михайла паризька Олімпіада стане третьою поспіль. Раніше він представляв Україну на іграх у Ріо-2016 та Токіо-2021. В Японії він здобув срібло та бронзу.
  • Також Романчук має у своєму активі три медалі чемпіонату світу та вісім нагород європейських змагань.
  • Окрім Михайла, на Олімпіаді в Парижі будуть представлені Олександр Желтяков, Денис Кесіль та Владислав Бухов.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн