Інші

«Я починаю жити трошки іншим життям»: Харлан хоче заснувати у Києві свою фехтувальну академію

Дмитро Чорнобай
Переглядів 75
0 голосів
Ольга Харлан. Фото: Google
Дворазова олімпійська чемпіонка Ольга Харлан розповіла про зміни у своєму житті, а також, що хоче започаткувати власну школу фехтування у Києві.

Дворазова олімпійська чемпіонка Ольга Харлан заявила, що має намір заснувати у Києві свою фехтувальну академію:

«Давайте скажемо так: я починаю жити трошки іншим життям. Я хочу заснувати свою фехтувальну академію. Я зараз працюю в цьому напрямку, це нелегкий шлях. Це інший шлях, він для мене найважчий зараз, тому що, все ж таки, фехтувати для мене, хай би як то не звучало, але дуже легко.

Я хотіла б дати молодому поколінню більше розуміння, що таке фехтування. Тим паче в цей час, який у нас зараз є, я вважаю, що не тільки діткам, а й підліткам і дорослим було б класно чимось займатися. І це дуже важливо, це мотивує на майбутнє, це внесок у наше майбутнє», – заявила Харлан в коментарі для OK TALK.

  • Зазначимо, що на Олімпіаді-2024 Ольга Харлан виграла «бронзу» в індивідуальній та «золото» в командній шаблі. Усього на її рахунку шість медалей на чотирьох Іграх.
  • Нещодавно наш сайт записав ексклюзивне інтерв’ю з Ольгою Харлан, у якому та розповіла про отримання від президента нагороди «Національна легенда України» та Ордену Свободи.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн