Інші

Збірна України стартує на чемпіонаті світу 2024: головний тренер команди зробив заяву і розставив всі крапки

Дмитро Вєнков
Переглядів 3398
4 голоси
Олександр Косенко. Фото: АФУ
Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко дав інтерв’ю напередодні старту синьо-жовтих на чемпіонаті світу-2024 в Узбекистані.

Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко розповів, у якому стані підходить команда до чемпіонату світу-2024.

«Поки що все добре. Маємо ще два тренування перед грою. Всі здорові, всі налаштовуються. Поки що все нормально».

Керманич поділився думками про майбутніх суперників.

«Я вважаю, що не тільки Аргентина, але й Ангола та Афганістан серйозні суперники. В Анголи 6 гравців грають в чемпіонаті Португалії. В Афганістану 5-6 гравців грають в чемпіонаті Ірану. Тому потрібно налаштовуватись на кожну гру окремо. Так буде лише за правильного налаштування на гру».

Окремо Косенко розібрав найближчого опонента – Аргентину.

«Аргентина завжди була саме командою. В них є лідери, але, на мій погляд, це саме команда. Вони добре грають і в обороні, і в захисті. Це дійсно потужна команда. Але й ми довели, що ми можемо грати. Ми хочемо не підлаштовуватись під Аргентину. Хочемо себе показати, свої найкращі якості».

Наостанок тренер пояснив, чого очікує від турніру.

«Матчі це екзамени. В нас два гравці були учасниками чемпіонату світу, решта поки не грала. Передігрове хвилювання, я думаю, буде. Чим швидше ми з цього вийдемо, тим краще буде для нас. Вважаю, ми гарно попрацювали. Та, в будь-якому разі, все покажуть ігри», – наводить слова Косенка пресслужба АФУ.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн