Хокей

Тризуб переміг у матчі аутсайдерів: Харківські Берсерки надалі залишаються без звитяг

Ілля Деулін
Переглядів 286
0 голосів
ХК Тризуб. Фото: ФХУ
Харківські Берсерки провели перші два кола чемпіонату, здобувши лише один бал та не зумівши перемогти жодного разу. Натомість Тризуб у матчах з даним суперником здобув максимальний результат – дві звитяги.

5 листопада відбувся матч дев'ятого туру чемпіонату України з хокею між Харківськими Берсерками та Тризубом. 

Цікаво те, що ці команди замикають турнірну таблицю, хоч умовні гості знаходяться дещо вище завдяки перемозі у першому очному матчі цього сезону. Кувати другу звитягу хокеїсти Тризуба почали у середині першого періоду, коли відкрили рахунок.

В другій двадцятихвилинці столична команда провела ще три шайби, довівши цифри на табло до розгромних 4:0. У третьому періоді Берсеркам вдалося «розмочити» рахунок, але київські хокеїсти змогли провести шайбу у відповідь.

Наприкінці поєдинку харків'яни знову скоротили відставання до трьох шайб, але не більше. Як наслідок – Тризуб здобув другу перемогу в сезоні. Всі – над харківським колективом.

Берсерки ж залишаються на останньому місці у турнірній таблиці з нулем у графі «перемоги» та лиш одним балом.

Хокей. Чемпіонат України.

Харківські Берсерки – Тризуб – 2:5

Шайби: Назарага, 08:35, – 0:1, Дворецький, 23:19, – 0:2, Росляков, 27:04, – 0:3, Буняк, 35:08, – 0:4, Безуглий, 46, – 1:4, Бондаренко, 47 – 1:5, Безуглий, 56 – 2:5.

  • Наразі у чемпіонаті України закінчилися два з запланованих шести кіл першого етапу.
  • Розклад подальших матчів змагань буде опубліковано пізніше.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн