Хокей

Сокіл стартував у другому раунді Континентального кубка: як завершився перший матч чемпіона України

Дмитро Чорнобай
Переглядів 662
0 голосів
ХК Сокіл. Фото: Google
Чемпіон України Сокіл розпочав виступи в Континентальному кубку з хокею. Київська команда зазнала поразки з рахунком 4:5 від італійського Ріттнера.

Вчора, 18 жовтня, відбулися перші поєдинки другого раунду Континентального кубку з хокею, в якому взяв участь і київський Сокіл.

Суперником чинного чемпіона України став Ріттнер – переможець чемпіонату Італії, а також Альпійської хокейної ліги, в якій грають клуби італійського, австрійського і словенського чемпіонатів.

Після перших двох період суперник киян перемагав з перевагою у дві шайби. Проте у третій двадцятихвилинці Сокіл зумів відігратися.

Однак київський клуб пропустив в меншості за чотири з половиною хвилини до завершення основного часу гри.

Не вдалось завантажити відео.

Континентальний кубок з хокею. Перший тур

Ріттнер – Сокіл – 5:4 (1:1, 3:1, 1:2)

Шайби: Кульєтта, 18:11, Джакомуцці, 27:14, Гьорт, 33:52, Фінк, 35:16,  Костнер (більшість), 55:30 – Захаров, 05:57, Ромащенко, 32:15, Захаров, 40:19, Чердак, 40:38

  • Київський клуб сьогодні, 19 жовтня, зустрінеться зі словенським Єсеніце, а наступного дня зіграє з хорватською Сисакою.
  • Зазначимо, що до наступного раунду вийде лише переможець групи.
  • В минулому сезоні чемпіоном країни втретє поспіль став київський Сокіл, який у фіналі переміг Кременчук з рахунком 4:0 у серії.
  • Легендарний український хокеїст та президент Соколу Олексій Житник дав інтерв’ю сайту Sport-express.ua, в якому розповів багато цікавого.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн