Футбол

«Має катастрофічний вплив на керівника»: у гравця збірної України найменша зарплата в клубі УПЛ – винен агент

Андрій Піскун
Переглядів 133
2 голоси
Іван Калюжний. Фото: УАФ
Відомий журналіст та інсайдер Ігор Циганик повідомив цікаву новину про опорного півзахисника Олександрії Івана Калюжного, який нещодавно дебютував за збірну України.

Циганик розповів, що Іван Калюжний отримує найменшу зарплатню в Олександрії. Йому запропонували підняти оклад зовсім трохи.

«Мені дивно, чому в Олександрії у футболіста, який дає таку емоцію, найменша зарплатня. В нього через пів року закінчується контракт. Йому запропонували зовсім трохи його підняти».

Журналіст натякнув, що це відбувається через те, що Калюжний не є клієнтом Вадима Шаблія та Prostar.

«Але це не той рівень, тому що ті футболісти, які грають в Олександрії, якими опікується одна славнозвісна людина (скоріше за все йдеться про власника агентської компанії ProStar Вадима Шаблія, – прим. Sport-express.ua) [отримують більше]».

За словами Циганика, в Олександрії все вирішує агент, а Калюжний є клієнтом компанії Зозулі та Коноплянки – Talented Birds.

«Живе в Лондоні, має катастрофічний вплив на керівника Олександрії, я б навіть сказав управляє всіма процесами.

У нас війна, до фронту там небагато, а справами управляє людина, яка сидить в Лондоні і втекла, мені здається, по білому білету. Це правильно? Ніхто на це не звертає уваги. У Калюжного інші агенти, з ними нема співпраці, ніхто з ними розмовляти не хоче», – сказав Циганик в ефірі авторського ютуб-каналу.

  • Калюжний цього сезону провів за Олександрію дев’ять матчів та забив один гол. Його контракт з клубом завершується 30 червня 2025 року.
  • Також 26-річний опорник отримав дебютний виклик у збірну України на жовтневі матчі ліги націй та зіграв проти Грузії (1:0) та Чехії (1:1).
  • Transfermarkt оцінює Калюжного у 500 тисяч євро.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн