Футбол

«Скільки дифірамбів йому склали. Нас це і заганяє в депресію»: відомий тренер сказав правду про збірну України

Дмитро Вєнков
Переглядів 1068
2 голоси
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Тренер та експерт Олег Федорчук оцінив подальші перспективи національної збірної України у Лізі націй. Він пояснив, чого очікує від команди.

Відомий тренер Олег Федорчук в інтерв’ю сайту «Український футбол» після матчу Україна – Чехія (1:1) в четвертому турі Ліги націй висловився про перспективи синьо-жовтих.

Він пояснив, чого очікувати від двох кінцевих матчів з Грузією та Албанією.

«Албанія дуже симпатично виглядала ще на Євро-2024. Я взагалі вважав їх фаворитом нашої групи. З ними на виїзді буде дуже непросто. Грузини десь пригнули вище голови, але вже впираються у стелю».

Федорчук закликав українську футбольну спільноту ставати реалістами.

«Нам треба спуститися на землю, ми вже вкотре переоцінюємо самі себе. Хоча зараз ми на своєму звичному рівні, нічого страшного – це реалії. Як я помітив, це простежується лише у футболі».

Експерт наголосив, що очікування від Сергія Реброва і Ко були завищеними.

«У Реброва доволі скромні тренерські здобутки, а скільки дифірамбів йому склали? А гравцям? Потім нас це і заганяє в таку депресію, бо наші очікування не збігаються з можливостями».

Федорчук відповів, скільки ще очок збірна України набере у Лізі націй та чи залишиться у дивізіоні В.

«Багато факторів грає роль, але якщо суттєво нічого не зміниться, то мій прогноз такий. Ми залишимося в дивізіоні В, а вихід в еліту – це буде щось на рівні фантастики. Думаю, одну з двох ігор ми точно виграємо. Сім очок повинно вистачити, аби зберегти прописку».

  • Збірна України поки посідає останнє місце в групі В1 із чотирма набраними очками;
  • Гостьові матчі проти Грузії та Албанії пройдуть 16 та 19 листопада.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн