Футбол

Шовковський сказав, чому Герреро не дали пробити пенальті: тренер Динамо чесно розповів про проблеми в команді

Дмитро Вєнков
Переглядів 1771
1 голос
Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо (Київ)
Головний тренер Динамо Олександр Шовковський після домашнього матчу з Кривбасом (2:1) у дев’ятому турі УПЛ висловився про свого нападника Едуардо Герреро.

Головний тренер Динамо Олександр Шовковський після перемоги над Кривбасом (2:1) в рамках дев’ятого туру чемпіонату України висловився про новачка команди форварда Едуардо Герреро, який поки ніяк не може відзначитися першою результативною дією за команду.

В коуча спитали, чому не було прийняте рішення підтримати гравця та дати виконати йому пенальті в першому таймі. Шовковський відповів, що він не впливає на такі питання і його підопічні самоорганізовуються.

В підсумку покарання реалізував Віталій Буяльський, якому цим правом поступився Андрій Ярмоленко.

«Я ніколи не вирішую, хто битиме 11-метровий удар. Вирішують гравці».

Також спеціаліст розповів, як проходить адаптація панамця після трансферу із Зорі, що відбувся місяць тому.

«Навколо нього нормальна аура, нормальна атмосфера. Він вже майже повністю інтегрувався як особистість. Йому треба ще розуміння і ті футбольні навички, які він має, адаптувати до тих вимог, які у нас є в команді. Для цього потрібен час. Але я задоволений його діями. Він додає можливості креативу».

Також Шовковський повідомив про серйозні кадрові проблеми команди.

«Після гри з Хоффенхаймом (0:2) ми не могли розраховувати на Піхальонка та Бражко. У Піхальонка надрив камбаловидного мʼязу сухожилля. Це мінімум три тижні, далі буде видно. У Бражка мало того що є ушкодження ребер, ще й привідний мʼяз».

Нагадав він й про старі втрати.

«На сьогодні, з урахуванням того, що проблеми є у Шепелєва, Себальйос відновлюється, у нас залишається 8-10 гравців. Тому ми будемо залучати гравців з юнацької команди для того, щоб проводити тренувальний процес», – наводить слова Шовковського пресслужба Динамо.

  • Нагадаємо, що трансфер Герреро обійшовся Динамо у 2,5 мільйона євро;
  • Нападник провів вже шість ігор за команду;
  • З турнірною таблицею УПЛ після дев'яти турів ви можете ознайомитися за посиланням;
  • В наступному турі 19 жовтня Динамо в гостях зіграє проти Оболоні.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн