Футбол

Ракицький може придбати український клуб – Циганик відреагував на новину: «‎Цілком можливо»

Євген Чепур
Переглядів 175
1 голос
Ярослав Ракицький. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Відомий український футбольний журналіст Ігор Циганик поділився думками щодо новини про те, що ексзахисник донецького Шахтаря Ярослав Ракицький має намір придбати ФСК Маріуполь з Першої ліги.

Ярослав Ракицький планує придбати український клуб – ФСК Маріуполь. Ігор Циганик вважає, що колишній оборонець Шахтаря та збірної України цілком здатен самостійно фінансувати цю команду.

«У Ракицького є така слава – він багатьом людям допомагав грошима. Займав, давав, допомагав... І він не жадібний... Багато його друзів, знайомих, футболістів це наголошували. Думаю, Ракицький за кар'єру заробив трохи грошей.

Не знаю, який бюджет у ФСК Маріуполь, але я не думаю, що він може тягнути його сам, але цілком можливо, що клубу з рідного регіону може допомогти», –  розповів Циганик в ефірі своєї авторської програми на Ютубі.

Нагадаємо, що Ракицький виступав у Шахтарі в період з 2009-го по 2019-й і з 2023-го по 2024 рр.: 358 матчів, 18 голів і 35 результативних передач.

  • Також українець захищав кольори російського Зеніту з Санкт-Петербурга та турецької Адани Демірспор.
  • У складі національної збірної України захисник відіграв 54 поєдинки, забив чотири голи та віддав три асисти.
  • ФСК Маріуполь після восьми турів має в активі 11 очок та займає четверту сходинку у турнірні таблиці Першої ліги (Група В).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн